Geniet van een rustgevende Gelaatsverzorging of een heerlijk ontspannende massage, thuis verzorgt zonder verplaatsing.

 

Kom volledig tot rust na je werk of in het weekend door gezellig thuis te komen en je eens lekker te laten verwennen. Met mijn volledige uitrusting aan eindeloze producten geef ik jou de persoonlijke zorg die jij op dat nodig hebt. Onze producten zijn betaalbaar en betrouwbaar! 

 

Twijfel niet langer en geef jezelf die extra zorg die je nodig hebt en verdient. 

 

Ik breng de wellness naar jou thuis en jij kan zorgeloos genieten.

! OOK OP ZONDAG!

Treatment Prijs
Zweedse Massage 30min €40
Zweedse Massage 60 min €70
Hot candle massage 30min €45
Hot candle massage 60 min €75
Hydra treatment gelaat €60
Softening treatment gelaat €75
Fillage treatment €129
Fillage treatment 6 sessies €99/€594
Microneedling lifting €100
Microneedling lifting 6 sessies €89/€534

Welke voordelen geeft microneedeling?

1. Verhoogde productie van collageen: door de kleine gaatjes die met de micronaalden in de huid worden gemaakt, wordt de huid gestimuleerd om meer collageen aan te maken. Dit heeft als gevolg dat de huid steviger en elastischer wordt. De huid word hierbij tussen de 0.25mm en 0.5mm geprikt op een matig tempo.

2. Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: door de verhoogde collageenproductie worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar. Echter is het wel nodig om hier wat dieper in de huid te werken om verfijnde resultaten te bekomen. 

3. Vermindering van littekens: microneedling kan helpen bij het verminderen van littekens, waaronder acne-littekens en operatielittekens. Door de geperforeerde huid word de bloedsomloop geprikkeld en word de genezing extra gestimuleerd om zo littekenweefsel een beter herstel te geven. 

4. Verbetert de textuur en teint van de huid: microneedling kan helpen bij het verbeteren van de textuur en teint van de huid, omdat het de productie van nieuwe huidcellen stimuleert. Ook helpt het om onzuiverheden te verwijderen 

5. Verbetert de opname van serums en crèmes: door de kleine gaatjes gecreëerd door microneedling, kunnen huidverzorgingsproducten gemakkelijker worden opgenomen in de huid, waardoor ze effectiever worden.

Over het algemeen kan microneedling helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid en uitstraling van de huid. Het is wel belangrijk om na de behandeling de juiste naverzorging toe te passen om een mooi resultaat te bekomen. 

Waarom kiezen voor Fillage?

De fillage behandeling bestaat uit een milde reiniging met een diep hydratatie masker om de huid meer elastischer te maken en ouderdoms rimpels te bestrijden. 

Fillage behandelingen zijn niet pijnlijk en hebben geen hersteltijd. Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar en meerdere behandelingen zijn sterk aangeraden. Na de behandeling kan de huid wat rood  zijnben gespannen aanvoelen, maar dit verdwijnt binnen enkele uren.

De behandelingen worden 's avonds aangeraden omdat het effect overdag sterk aanwezig is. 

Bij de Fillage behandeling word er gebruik gemaakt van 6 hyaluronic zuren die samen gevoegd zijn tot een gel. Deze gel word oppervlakkig in de rimpel gespoten. 

Waarna een setting cream word aangebracht om het compleet te verzadigen.

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Jurgen
een jaar geleden

Zeer goede en rustgevende massage op een echte professionele massagetafel. Exact wat ik hoopte. Hey feit dat ik zelf het huis niet uit moest kon in eveneens heel erg apprecieren.

Hans
een jaar geleden

Iemand die altijd streeft naar het beste resultaat, geniet van zijn werk en zeer creatief is. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Veerle
een jaar geleden

Ik heb gisteren genoten van een eerste gelaat verzorging thuis. Zo ontspannend, was verrast hoe goed je dat kan doen.
Ik voelde dat Tom zijn job met veel plezier en passie doet ! Dat hij nog veel mensen kan verwennen!

Maarten
een jaar geleden

Een heerlijk momentje. Mijn huid is een stuk zachter!

Femke Haerens
een jaar geleden

Wat een luxe om thuis een gezichtsbehandeling van Tom te ontvangen. Ik vond het heerlijk, mijn huid zag er mooi en verzorgd uit en de behandeling van 1 uur vond ik fijn. Helaas was het uur zo om 😉.
Ik kan Tom en zijn wellness treatments zeker aanraden.